Algemene Informatie

Elk werk is op hoogwaardig linnen / canvas doek. Dit doek is opgespannen op een frame van spielatten en aan de achterzijde voorzien van een universeel ophangsysteem. Voor alle werken geld dat deze exclusief lijst zijn of het moet erbij vermeld staan.

De orginele werken zijn veelal een combinatie van verschillende technieken. Technieken zoals: digital Art, schilderkunst, fotokunst en gemengde technieken. Echter elk werk is uniek en de basis kan dan ook erg verschillen. Echter elk werk komt over als een schilderij. De werken zijn gemaakt en later weer digitaal gemaakt zodat u er een canvas-afdruk van kunt bestellen.

U treft hier dus exclusieve werken aan die door Geronimo Design zelf gemaakt zijn. Maar ook treft u hier werken aan die bestaand zijn en door ons zo veranderd zijn dat zij bij afdruk als een echt schilderij uw huiskamer of kantoor versieren. Met name de dieren en acteurs zijn van dit laatste voorbeelden. Het kan met name bij deze werken dus zijn dat u een vergelijkbaar iets ergens gezien hebt. Ook zijn er werken die samengesteld zijn uit bestaande werken. Wel of niet meer herkenbaar.

Geronimo Design heeft haar eigen exclusieve werken en geselecteerde bestaande werken voor u bewerkt en geselecteerd om u voor een betaalbare prijs van een dergelijk werk te mogen laten genieten. Let op de prijzen liggen maar net boven de prijzen vegelijkbaar bij een goede printshop die een bestand wat u opstuurd afdrukt. Voor net iets meer hebt u dus een canvas-afdruk van een kunstwerk of werk wat als schilderij in uw woonkamer pronkt. Dus niet meer die fotoafdruk op canvas die als schilderij moet doorgaan maar dit niet kan daar het bestand van oorsprong een foto is.

Opgegeven werken kunnen door opspannen enkele centimeters afwijken. Het is dan ook niet aan te raden een werk te bestellen voor een reeds aanwezig lijst.